Inloggen
Winnaar van de European Digital Skills Award
Kop hoofdmenu De Digitale Werkplaats Lesbibliotheek More arrow_drop_down Veelgestelde vragen Over Feedback Groeimotor launch
Begin met leren

Het Google-certificaat

Kickstart je carrière met de online-marketingtraining van de Digitale Werkplaats. In deze gratis online lessen leer je alles over verschillende onderwerpen zoals zoekmachines, social media, analytics en nog veel meer.

Wat zijn de voordelen van het Google-certificaat?

De certificering van de Digitale Werkplaats is een mooie aanvulling op je cv: het toont aan dat je over de juiste digitale marketing skills beschikt, en dat je gemotiveerd bent om te leren - twee essentiële kwaliteiten voor in je verdere carrière.

BEHAAL HET CERTIFICAAT

De Digitale Werkplaats op locatie

In samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen organiseert Google, de Digitale Werkplaats op locatie. Tijdens de training worden theorie en praktische oefeningen met elkaar afgewisseld. Studeer je en wil je ook meer leren over online marketing?

BEKIJK DE WEBSITE VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN EN DATA

Voor wie is het?

Studenten en werkzoekenden. Voor als je aan de slag wilt met online marketing en je je skills wilt verbeteren, of om ervoor te zorgen dat je cv opvalt.

Hoe het werkt

Het platform is gratis. Meld je aan en bepaal zelf met welke van de 23 onderwerpen je begint. De onderwerpen bestaan ​​uit verschillende lessen rondom online marketing. Bovendien kun je na elke les, aan de hand van een korte quiz, je kennis toetsen. Nadat je alle onderwerpen hebt voltooid, rest er nog één laatste test. Eenmaal geslaagd download je jouw Google-certificaat voor online marketing.

Pas je kennis toe

Test wat je hebt geleerd. Je ontvangt na elke les praktische tips om je opgedane vaardigheden makkelijk en snel in de praktijk te brengen.

Volg je vooruitgang

Jouw persoonlijke dashboard helpt je om je behaalde resultaten bij te houden en is zo de ideale motivatie voor het behalen van jouw einddoel - het Google-certificaat voor online marketing.

Ga zo door!

Ontdek meer manieren om nieuwe kansen te creëren. Je kunt jouw Google-certificaat behalen wanneer je alle onderwerpen in de Digitale Werkplaats met succes afrondt.

Bakken als passie

Vicky Littlejohn weet al vanaf haar 3e dat ze in de bakkerswereld wil werken. Nu zorgt ze met het Bakery Institute dat bakkers worden opgeleid en zet ze zich in voor de bakkerijbranche. Zonder online aanwezigheid zou haar bedrijf niet bestaan.

Online groene vingers

Aan de keukentafel ontstond ooit het idee om haagplanten online te verkopen. En met succes. Zelfs vanuit Zweden en Denemarken is de vraag groot. Richard van de Wal richt zich nu volledig op online business uit Scandinavië.

Tailored events

Tijdens zijn studie had Joost al werk in de event-wereld. Zijn passie voor terreinwagens en het werken met mensen maakte dat hij in 2003 voor zichzelf begon. De meeste boekingen voor bedrijfsuitjes komen binnen via hun website, social media en online advertenties.